Vineri seara

Îmi place să tachinez și să incit sexual. Îmi place să fiu satisfăcută și să satisfac. Nu am ascuns acest fapt niciodată. Natura animalică dobândită ereditar nu poate fi stăpânită. Mă controlează, mă domină, mă subjugă nemilos.

Era sfârșitul verii. Chiar nu aveam de gând să stau în casă vineri seara. Conceptul de a ieși singură în oraș, sau de a lua masa singură este foarte departe de mințile românilor. Că să nu mai zic de a vedea singură un film la cinema. Mulți mă consideră nebună însă sigur nu ar vrea să audă părerea mea despre ei. Am decis să merg la barul de pe Stradă Z, unde obișnuiam să îmi fac veacul când eram dornică de aventură. Localul era cu un nivel mai sus decât o bodegă de cartier, însă mulți tineri își dădeau întâlnire acolo. Cred că prestigiul localului era dus mai departe în special de clientelă decât de aspectul în șine. După 20 de minute de mers pe tocuri, îmi fac intrarea și scrutez împrejurimile mergând lent către bar în căutarea unei așa zise ținte. Mă așez la bar, cer un pahar de vin și nu mult durează până ce primul pretendent la fundul bombat din rochia roșie se așează lângă mine. Ce nu știu ei e că niciodată nu îi aleg pe primii, din cauza insuficienței de alcool probabil.

Am ajuns la un moment dat să discut cu un tip foarte arătos. Îmbrăcat bine, cu o cămașa albă și niște pantaloni kaki. Pantofii și ceasul străluceau deși camera nu era foarte luminată. Dacă l-aș fi văzut pe stradă aș fi pariat că se grăbește să ajungă în vreo clădire de birouri din mijlocul Bucureștiului. Deși abordăm subiecte banale, tipul chiar părea interesant. Știa să controleze conversația, avea carismă, și nu contenea din a menține contactul vizual pe toată durată schimbului de replici. Văzându-mă puțin cam împiedicată în vorbire, din cauza paharelor de vin, s-a oferit să schimbăm locul cu unul puțin mai ferit de ochii și urechile altora. Deși era abia ora 11 și nu obișnuiam să plec așa devreme, mi am dat seama că tipul chiar avea dreptate. I-am propus să mergem la el acasă, iar el a acceptat și a chemat un taxi.

Cred că avea parte de aventuri destul de des din moment ce în taxi s-a oferit să mă ducă direct acasă, văzând mersul meu stângaci până la mașină. Am refuzat categoric. Taxiul se îndreaptă către o zonă bună din București. Luăm liftul către etajul 8 și doar ne privim. Intrăm pe ușă apartamentului și începe ritualul atât de bine cunoscut al aventurilor de o noapte. Eu mă dezbrac, el se dezbrăca. Eu i-o sug, el îmi linge sânii. Nu pot spune că era un bărbat foarte dotat, însă știa ce să facă cu trupul meu dezgolit care cerea atingeri interzise. Sexul a fost bun și a durat ceva pentru că la țigara de după mi-am verificat ceasul și era ora 1 și sigur nu am adormit între timp. Am mai stat de vorba, din nou el controlând conversația, iar apoi am decis să nu închei noaptea la el ci să iau un taxi către casă. Foarte galant s-a ocupat de tot și m-a condus la intrarea în bloc și apoi la taxi. Odată ajunsă acasă i-am trimis cadoul de care se bucură toți bărbații care știu cum să mă satisfacă. Poze cu mine goală, dezbrăcată de hainele pe care tocmai le dădusem jos în față lui cu câteva ore în urmă. Sper să nu se folosească prea mult de ele și să mă sune cât mai repede pentru o altă rundă discuții.

Am ochii verzi, sunt singură la părinţi şi am o satisfacţie dubioasă în a cheltui banii. Tu?

sharing is caring darling

INSTAGRAM
KNOW US BETTER