Silvia vă recomandă 3 idei pentru o cină sănătoasă, sanchi

Datorită ingredientelor pe care le are în conţinut şi care au rolul de a pune metabolismul în mişcare şi pe timpul nopţii, cina pentru slăbit poate funcţiona excelent. Însă, pentru ca acestea să aducă rezultatele scontate este indicat ca masa de seară să fie servită cu circa 4 ore înainte de culcare.

În felul acesta, organismul poate intra în priză şi să înceapă să ardă grăsimile cu toate că în general este programat ca după orele 18:00 să între în repaos.

În acest sens vă prezentăm unele dintre cele mai bune reţete de cină pentru slăbit:

 

Pui cu sos iute şi boia

Această reţetă este una destul de simplă, fiind necesar 300 de grame de piept de pui pregatit într-o tigaie fără ulei, la foc redus. Pe parcursul în care se pregăteşte, storci deasupra sucul de la o lămâie întreagă.

Sosul iute se prepară prin tocarea de ardei iute şi amestecarea acestora, cu tot cu seminţe, cu suc natural de roşii. În sosul iute se poate adaugă circa 20 de grame de pesmet din pâine neagră.

Puiul va fi servit pe lângă sosul iute, iar deasupra se prepara boia de ardei gras, tot iute. Această cină este proteică, are rolul de refacere a muşchilor iar capsaicina din ardeiul iute măreşte capacitatea metabolismului şi arderile.

 

Salată de crudităţi cu somon

Cina aceasta este destul de uşor de realizat, iar pentru salata de crudităţi este nevoie de morcov ras, păstârnac, varză, ţelină şi sfeclă. Toate acestea se amestecă cu o lingură de iaurt grecesc şi cu sare şi piper.

Circa 200 de grame de somon se prepară pe grătar, în folie de copt, presărat cu ardei iute mărunţit, piper şi un pic de ulei de măsline.

Ingredientele îşi aduc aportul la menajarea masei musculare şi în acelaşi timp face că metabolismul să se declanşeze destul de repede.

 

Vită în vin

În vederea preparării acestei cine, este necesar o fleică de carne de vită de circa 300 de grame. Bucata de fleică se lasă în vin sec roşu, pe o perioada de circa 3 ore. Apoi, se scoate din vin şi se prepară cu piper şi ardei iute măcinat.

După care, se pune într-o tigaie unsă cu foarte puţin unt şi se acoperă cu capacul. Se va lasă la gătit cu capacul pus, întrucât aburul să pătrundă în carne.

Aceasta cină duce la pornirea metabolismului şi îşi aduce aportul la slăbit întrucât organismul va depune energie în urma digerării cărnii fragede.

Trăiesc dintr-un salariu de profesor.

sharing is caring darling

INSTAGRAM
KNOW US BETTER