Primul act

Mulţi ar spune că sunt o norocoasă. De ce? Pentru că am o situaţie materială bună. Provin dintr-o familie care mi-a pus la dispoziţie cam tot ce mi-am dorit. Oare asta e tot ce trebuie? Ce înseamnă să fii fericit? Fericirea e chestie de viziune, un concept pe care mulţi îl cataloghează după un şablon: ai bani, ai o familie fericită, ai o persoană iubita, ai prieteni şi gata fericirea – am pus banii pe primul loc, oare sunt materialistă?

Pentru mine fericirea înseamnă altceva, şi o să fiu cât se poate de directă: sex! Nu droguri, nu alcool, doar sex, şi unul bun. Minutele alea de plăcere maximă în care uiţi de tot, în care te detaşezi şi nu te interesează când se termină sau cum a început. Nu sunt nimfomană şi nici curvă, dar nu sunt nici aşa fericită cum cred mulţi.

La început au fost problemele clasice: prieteni din interes, iubiţi din interes, părinţi care muncesc prea mult şi nu au timp de ţine. Eu am fost altfel şi sunt altfel, într un fel nu mă deranjau aşa tare, eram conştientă că majoritatea prietenilor mei stau cu mine doar pentru că mă duc prin cluburi de fiţe, că băieţii mă vor doar că să facă sex cu mine şi să mă bifeze, iar a lor mei în gândul meu le mulţumeam pentru că eram printre cele 9 fete din liceu care merg la şcoală cu maşina. Mereu am fost mai retrasă, asta m-a făcut să par şi arogantă, ştiam cam tot ce gândeau ei despre mine şi într-un fel le făceam jocul şi îmi plăcea, îmi plăcea foarte mult să văd că tot ce gândeam eu se întâmplă, simţeam când un băiat mă place, simţeam când vreo fraieră e invidioasă pe geantă mea de la Prada, dar în sufletul meu nu simţeam fericirea şi mă întrebam mereu dacă există. Am descoperit-o în clasa a 11-a, după 4 luni de relaţie în care nu mi s-a propus niciodată, deşi cred că aş fi acceptat şi mai devreme, Alex m-a chemat la el.

Vrăjeala clasică cu filmul nu mă deranja, dar filmul dracului avea 2 ore jumate şi parcă ardeam de nerăbdare să se termine mai repede.

Când m-a atins prima dată între picioare ceva s-a schimbat, am ştiut că sexul e tot ce lipseşte din viaţă mea. Nu ştiam atunci ce înseamnă sex bun, s-a urcat un pic pe mine şi a terminat în câteva minute, când s-a terminat, s-a terminat şi fericirea. Am fost speriată, îmi cursese sânge, nu mult, dar cât să îşi dea seama că am fost virgină, a fost şi mai surprins. M-am dus la baie ca sa mă spăl, m-am întors în camera şi m-am îmbrăcat, i-am spus că nu mai putem fi împreună şi am plecat, nu mai auzeam ce spunea.

Nu eram speriată, pe moment nu ştiu ce am avut în cap, ulterior mi-am dat seama, nu mai simţeam nevoie să mai fac sex cu el din nou.

A două zi la şcoală nu l-am văzut până la ultima pauză, era 18.30 şi mai aveam încă o oră, am fugit repede în baie doar ca să nu dau ochii cu el şi acolo am găsit-o pe Maria în timp ce îi făcea sex oral unul băiat dintr-a 12-a . Restul să va povestească ea…

Am ochii verzi, sunt singură la părinţi şi am o satisfacţie dubioasă în a cheltui banii. Tu?

sharing is caring darling

INSTAGRAM
KNOW US BETTER