Femeile de lângă voi vor sex!

Pe bune! Femeile chiar vor sex și sunt multe exemple de femei care vor mai mult sex decât bărbații, vor să și-o tragă peste tot. În scări de bloc, în parcuri, în mașină, în lift, în mare. Și alte și alte fantezii. Cum să crezi tu că prietena ta nu are chef de sex? Boy, nu are chef de sex cu tine pentru că s-a săturat să o pipăi în același fel, să o dezbraci repede, să o pui capră și să vă culcați, că așa arăți tu că ești masculul alpha și că ești în control.

Clasica poveste de terapeut sexual sau articol de pe net: “vino cu ceva nou”. Aici se greșește mult. Acest vino cu ceva nou nu înseamnă să îi faci cinci minute sex oral sau să o pui peste tine. Vino cu ceva nou înseamnă să schimbi totul. Du-te și ia-o de la serviciu și trage-i-o în parcare, suprinde-o, și nu o dată, fă totul diferit de fiecare dată.

Acum ceva timp am avut un iubit cu care făceam un sex fantastic. De fiecare dată era alt bărbat, alt context, altă idee, mă excita la maximum și apoi mi-o trăgea oriunde nimeream. Mă dezbrăca încet și mi-o trăgea repede, mă dezbraca repede și mi-o trăgea încet. Era o imprevizibilitate extraordinară ce mă făcea să uit de orice probleme. Nu țineam niciodată cont unde suntem, ne întelegeam întotdeauna din priviri și primul loc mai ferit pe care îl găseam era al nostru. Compatibilitate sexuală 100%. Mă gândeam tot timpul oare cu ce mă mai poate surprinde. Așteptam momentul de parcă așteptam un film bun ce urma să apară și la care aveam deja bilete cumpărate. Mă cunoștea, mă aștepta mereu pregătit, și parcă în fiecare moment era gata să sară pe mine.

Știa cum să schimbe totul, să fie diferit, să îmi placă, să mă facă să vreau. Și voiam, voiam la fel de mult. Devenise o adevărată aventură, o experiență despre cum să faci o femeie să te vrea. Mă făcea să nu mă mai gândesc la nimic, să mă eliberez de probleme și să dau tot din mine doar ca să îl fac și pe el să se simtă așa bine cum mă simțeam eu. Asta înseamnă să vrei sex, asta înseamnă să faci sex.

Totul s-a terminat când a plecat să își termine studiile în altă țară, departe de România. Normal ca a plecat după ce ne-am tras-o în parcarea aeroportului.

Dacă ai impresia că fata de langă tine nu vrea să facă sex mereu te inseli amarnic. Ea vrea, dar poate nu cu tine sau nu tot așa cum ați făcut și până acum. Învață , învaț-o și pe ea, ajut-o să se descopere și să descopere plăcerea. Fa-o să te vrea!

Trăiesc dintr-un salariu de profesor.

sharing is caring darling

INSTAGRAM
KNOW US BETTER