Dieta şi antrenamentul – Carmen Brumă. Gustare cu brânză dietetică şi sport

Una dintre vedetele care a izbutit să slăbească destul de mult, însă nu în mod miraculos, ci prin faptul că a mâncat sănătos şi făcând mai mult sport, este Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea. Datorită acestui lucru, sfaturile pe care le dă sunt foarte bine luate în considerare, mai ales că este o diferenţă destul de mare la felul în care arată acum faţă de cum era în tinereţe.

Cu ceva timp în urmă, Carmen Brumă a publicat pe reţelele de socializare o reţetă pentru o gustare care are rolul de a revigora organismul şi care conţine calorii în cantităţi destul de reduse.

Ţinând cont de faptul că în cazul multor diete, cum ar fi dietă albă, este necesară brânza dietetică, Carmen Brumă ne-a explicat cum avem posibilitatea de a compune o gustare cu brânză dietetică care să aibă gust cu adevărat.

Vă prezentăm reţeta pentru gustarea din dietă minune Carmen Brumă:

  • 100 grame de brânză dietetică;
  • 2 tulpini de ţelină. Ţelină prezintă un efect calmant, cicatrizant, afrodisiac şi are în conţinut vitaminele A, B, C, potasiu, fier, magneziu, zinc,Jumătate de aedei gras;
  • o legătură de mărar;
  • 2 linguri de ulei de măsline;
  • sare;
  • busuioc.

 

Toate aceste ingrediente se amestecă până se ajunge la obţinerea unei paşte omogene care se consumă goală. În acelaşi timp, Carmen Brumă recomandă tuturor femeilor să facă exerciţii fizice, şi da şi câteva sfaturi cu orivire la exerciţiile fizice care te menţin în formă maximă.

Urăsc taximetriştii din Bucureşti.

sharing is caring darling

INSTAGRAM
KNOW US BETTER