Cinema

‘Mi-a plăcut mult filmul, îți mulțumesc’; așa mi-a spus ultima oară când l-am dus la film.

În Ploiești prin centru se află un cinema, un cinema vechi unde probabil mai găsești câteva persoane cinefile pe care le numeri pe degete, deseori e pustiu. De fapt e un loc perfect pentru a viziona un film de dragoste alături de el. Doar voi doi și nimeni. Ne știam de câteva luni, ne întâlneam pe ascuns, ne sărutam ca doi îndrăgostiți pe unde prindeam, în parc, în mașină sau chiar la scara blocului. Eram doi tineri fericiți. Singurul lucru lipsă era locul unde trebuia să ne și jucăm cu corpurile noastre. Amândoi ne doream din ce în ce mai mult acest lucru, dar din cauza părinților prezenți întotdeauna acasă, acest lucru era doar un vis și o dorință arzătoare. În mașină reușeam să ajungem la un punct al fericirii și satisfacției, dar nu mai mult, chiar nu puteam din cauza mașinii, eram începători în aceste aventuri si nu mi-ar fi plăcut să fac dragoste pe bancheta din spate. Nu simțeam ca e momentul.

Noi doar ne atingeam și ne provocam plăceri care aveau un final puțin trist… pentru că nu duceam până la capăt niciodată ce ne doream. Mă tot ducea la film doar ca să mă atingă și să mă sărute pe toata durata filmului. Ii plăcea ideea de a face lucruri interzise în locuri interzise. Își băga mâna pe sub rochia mea și ajungea întotdeauna unde dorea, îl lăsam pentru că îmi plăcea la nebunie, deși știam că sunt camere de luat vederi în sală, nu mă mai interesa de nimic în acele momente. I-o mângâiam din dorința de a o simți mai mult, mai bine… mă așezam peste el în mașină și… de fiecare dată ne opream când mai aveam pe noi doar lenjeria… Era riscant.. într-un fel spus. Dar mai mult… nu voiam chiar primul nostru loc de dragoste să fie bancheta mașinii… sau cine știe ce alt loc.

Uram să-l tot refuz și resping… Și cu timpul, am realizat că devenise mai rece și distant… Deși mai mergeam la filme, nu mă mai atingea ca înainte, mă săruta fără poftă… devenisem tristă și vinovată.

Îmi era frică să-l pierd, ajunsesem să țin la el mult, îl iubeam din inimă… chiar dacă probabil aveam jumătate de an împreună. Amândoi ne doream să trecem la următorul pas și nu reușeam. Într-o zi… mi-am luat inima în dinți și i-am refuzat ideea de a merge la un hotel, asta după ce îmi tot spunea diverse idei și plăceri prin mesaje. I-am spus că am o idee mai bună, era încântat.

L-am dus la film. Era unul plictisitor pentru el și speram să fie atent doar la mine, așa cum o făcea înainte. Era sala goală, exact cum îmi doream, ne-am așezat pe alte locuri, în spate de tot și într-un colț unde speram să nu ne vadă camerele bine. Trecuse ceva timp din film, el îmi mângâia sânii în tot acest timp, iar eu de la simpla joacă cu a lui, am ales să-i deschid ușor fermoarul de la pantaloni ca motiv să o simt mai bine.

– ce vrei să faci…?
– vreau doar să o simt mai bine în mână…

Mi-a zâmbit și a continuat să se uite la film… probabil sperând să i se îndeplinească dorința, o plăcere ascunsă. Eu eram deja udă, mă frecam de scaun, sânii îmi frigeau… Am început să-l sărut pe obraz, dupa ureche și coboram ușor spre gât și în timp ce l-am mușcat l-am strâns de ce nu trebuia și cred că l-a durut, puțin.

Dar toate astea făceau parte din planul meu…
– lasă-mă să văd ce i-am făcut

L-am sărutat și m-am lăsat în jos… i-am scos-o din chiloți și i-o frecam de fața mea… de obraji și de gât. Era tare… voiam să o musc cu buzele și să o ling… dar… plăcerea lui atinsese cote maxime și din nefericire pentru amândoi joaca s-a terminat acolo. Profitasem puțin și voiam să continue.

Plecăm, mă întreabă unde vreau să mergem.. ce să facem… îl iau în brațe și-l mușc de ureche și îi zic să mă ducă undeva retras pentru ca vreau să ma joc cu ea… urmează o strângere de fund și își duce mână între picioarele mele și mi-o mângâie cu degetele… Pur si simplu mă topeam.

Ajungem într-o parcare, un loc ferit de lumină și oameni. Ne așezăm pe bancheta din spate și nici nu apuc să mă urc pe el că deja îmi săruta sânii. Îl împing pe spate și-l desfac la pantaloni, i-o scot și încep să mă joc cu ea fără să stau prea mult pe gânduri. O ling de sus până jos… o mușc ușor cu buzele și o bag în gură.

Nu aveam cine știe ce experiență… doar mă lăsam purtată de val.

Am ajuns să o sug, îmi oferea o stare de bine, mă simțeam super. Ne transformasem amândoi pe acea banchetă… până când crezusem că l-am satisfăcut pe deplin… ma ridică de acolo și începe să mă dezbrace ușor de chiloți, muscându-mi fiecare centimetri din zona ei… începuse să se joace cu ea…

Doamne ce moment! Păcat că s-a jucat puțin, îmi doream să nu se termine.

De fapt… El se oprise ca să facem dragoste, și asta s-a întâmplat. Se aburiseră geamurile (ca în Titanic, chiar mă imaginam într-un asemenea film), aruncam totul din cale, trăgeam de ce prindeam și gemeam… și gemeam cât puteam de rău. Un moment pe care nu prea îl ștergi din memoria ta nici dacă îți dorești asta. O spun acum… în prezent când au trecut atâția ani de atunci. Pe cât de mult mi-aș fi dorit să nu se sfârșească relația noastră, pe atât de mult mi-aș dori să mai trăiesc astfel de momente.

Eram doi tineri, cu vise și dorințe.

Am ochii verzi, sunt singură la părinţi şi am o satisfacţie dubioasă în a cheltui banii. Tu?

sharing is caring darling

INSTAGRAM
KNOW US BETTER